Om os

Lidt omkring Midtjysk LED

Indehaveren af Midtjysk LED – Tom Sølbeck Frederiksen – der har været i branchen i flere år, valgte i starten af 2015 at tage kampen op mod de store udbydere.

Med hans erfaring og gode købmandskab, er det på kort tid lykkedes at skabe en driftig virksomhed, med kundens behov i højsædet. Virksomheden har til huse i Herning, men med kompetente sælgere rundt i landet, kommer Midtjysk LED vidt omkring.

Ambitionen i Midtjysk LED, er at leverer LED-løsninger i høj kvalitet til billige penge.

Store som små virksomheder – Midtjysk LED leverer energibesparende LED til hele erhvervslivet – da alle kan have stor gevinst af udskiftning i LED belysning.

Markedet er i høj grad stadig præget af høje priser og en kvalitet der ikke altid hænger sammen med dette, hvorfor Midtjysk LED ønsker at tage kampen op mod det.

For at opnå dette sørger vi for kontinuerligt, at have fingeren på pulsen når det kommer til vore leverandører. Når vi får produceret et nyt produkt udfører vi de kvalitetstests der kræves på dette marked. Hvad angår prisen – så ser vi ingen grund til – at i som kunde, skal betale mere end højest nødvendigt.

Den tætte dialog med vore leverandører og det faktum at vi selv er med i processen omkring fremstillingen af de produkter vi sælger, betyder også for jer som kunde, at vi sagtens kan påtage os opgaver som er ud over normen. Dette gælder både rent designmæssigt men også rent teknisk.

Har vi ikke allerede det som i har brug for, så lad os tage en snak om hvad i behøver, og se hvilke muligheder der er for at imødekomme jeres behov.

Ønsker du et tilbud?

Midtjysk LED
Tjelevej 34
7400 Herning
(+45) 4241 9400
Tom@midtjyskled.dk

Garanti
Vi yder 5 års garanti på alle vores produkter.
Del hjemmesiden
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on email